bandet konserter galleri downloads booking mailinglist gjestebok linker english home

Arkiv


11.06.2005 Overall holder dobbel "avskjedskonsert" den 16/6 og 17/6
Siste mulighet til å høre Overall live blir nå i juni på Grønlandshagen i Oslo der vi kommer til å kjøre to kvelder konsert som en avslutning på 6 år som bluesfunk band. Fri entre.

26.06.04 Muddy Waters feirer 5-år onsdag 7. juli
Overall har vært å høre på Muddy helt fra "børjan". Allerede to uker etter at stedet åpnet dørene i 1999, var Overall på scenen. Det blir en masse band og artister å høre denne dagen:
Amund Maarud, Erik Harstad, Eirik Bergene, RC Finnigan, Lars Håvard Haugen, Frode Kvisvik, Texas Twisters, Overall, Tore Andersen, Bill Troiani, Dee Lannon, Lars Albrecht, Alexander Pettersen, Ian F. Johannessen, Kyrre Sætran, Trond Augland og flere27.05.04 Blues til lands og til vanns - og i byen med
Overall blir å høre tre steder i juni. Først på Nes Bluesklubb 5. juni. Dernest en klubbkveld i regi av Østkanten Bluesklubb på Muddy Waters 17 juni. For fjerde år på rad skal Overall swinge i takt med dønningene på den "festombygde" ferja Jacobine i Drøbaksundet. Arrangementet er i regi av Drøbak Bluesklubb og går lørdag 19. juni.


12.05.04 Overall spilte for over 17 000
Utdannigsforbundet arrangerte i går ettermiddag en markering mot KS' tilbud i vårens tariffoppgjør. I følge forbundes hjemmeside var det mellom 17 og 18000 mennesker på Youngstorget. Overall varmet opp forbundets medlemmer i en time før appellene startet, og hjalp dem med å "shuffle" seg ut av torget igjen etterpå.

04.03.04 Forsterket aften
Overall inntar Muddy Waters på fredag 5. mars med forsterkninger. Mona Bækkelud har satt en spiss på en del av våre låter tidligere i vinter og vil gjøre det igjen nå på fredag. I tillegg vil vi få besøk av Erik Bentsen på sax. Det er åpent hus på Muddy fredag, og i kjelleren på Rock Bottom kan du lytte til "Erfarne Fjellfolk" med bla. Terje Kinn.

27.02.04 Overall trøstet Newcastlesupportere
Etter et tungt tap mot Vålerenga fyllte supporterne fra Newcastle opp Muddy Waters i går kveld. Det var et svært takknemlig publikum som fikk pleiet sine sårede sjeler til blå jamrende toner fra Anders' gitar. I løpet av det andre settet, med vokalist Mona Bækkelund på scenen og et mer energisk reportoire, ble de langveisfarende langt på vei helet. Som en av Newcastlingene sa: "Its fucking brilliant, you guys saved the whole damn trip for us".

Les omtale av konserten fra www.zobb.com

3.12.03 Muddy Waters
Overall hadde nok en "þrifligr" aften på Muddy Waters sist uke. Særlig hyggelig var det da Mona Bækkelund gjestet scenen med hennes famøse stemme. Vi håper på gjentagelse. Neste konsert med Overall på Muddy Waters er fredag 12. desember.

26.07.03 Nye låter for nedlastning
Overall har gjort nye innspillinger i studio. Syv nye låter er tilgjengelig for nedlastning. Klikk på "downloads" for å lytte.

27.06.03 Jacobine Blues
For tredje år på rad inviterer Overall til Blues Cruise med den "festombygde" ferja Jacobine. Avgang er 9. august fra Drøbak. Billettinfo hos arrangøren: www.drobakbluesclub.com

14.04.03 Visit last night
Har lagt ut en av våre egne låter, "visit last night", som nylig ble gjort med Anders' nye hjemmestudio på øvingslokalet. Klikk på "downloads" for å lytte.

02.04.03 Konsert med DVD-opptak
Overall og Drøbak Blues Band inntar Sjøsenteret Marina i Drøbak lørdag 5. april fra kl 2100. Båtutstillingshallen har plass til 500 mennesker og er for anledningen rigget om til konsertsted. Sist dette ble gjort var det en formidabel suksess som selvfølgelig gjentas. Det vil bli gjort DVD-opptak av konserten. Klipp fra DVD opptakene legges ut på hjemmesiden etterhvert.

13.03.03 Blues Café på Muddy lørdag
BluesCafé 15:00 med Overall på Muddy Waters, Grensen 13 i Oslo, lørdag 15. mars kl. 1500-1800 (Fri entre på Blues Café). Vi presenterer nytt selvskrevet materiale.

23.02.03 Oppdateringer på siden
I konsertoversikten er det noen flere spilledatoer. Ytterligere to liveopptak er også lagt ut. Ett fra Drøbak 7/2-03 og ett fra Brønnøysund 20/10-0. Klikk på "downloads" for å lytte.

19.02.03 Ny design
Overalls hjemmesider fremstår fra og med nå i ny drakt. Forstatt kan det være noen elementer som henger litt igjen, men det vil bli rettet i løpet av de nærmeste dagene. Tilbakemeldinger kan gis til post@overall.no

12.02.03 Ny låt er lagt ut
Vi gjorde et liveopptak i Drøbak sist fredag, og utdrag fra en av låtene er tilgjengelig fra vår side med "downloads".

16.05.02 Billy Cobham
Overall har spillt låter av trommeslageren Billy Cobham i vel ett år nå, 
og fant det passende å si noen ord om denne artisten.
Les mer >>>

15.01.02 Flere bilder
Nye bilder i galleriet fra Torghatten i Brønnøysund, og mindre oppdateringer på besetning.

25.12.01 Gjestebok
Nå har vi laget en gjestebok for våre besøkende. Skriv eller les ved å klikke på "gjestebok" i menyen over.

21.12.01 Mailingliste
Med flytting til nytt domene har vi laget en mailingliste der vi i forkant av konserter og andre evenement som er verdt å få med seg, sender ut epost til de som er interesserte i det. Bare klikk på "mailinglist" i menyen over og legg igjen adressen din, så er du med!

19.12.01 Navnebytte
Da en hel del mennesker med den forskjelligste bakgrunn viser seg å ha store vansker med å uttale og å huske navnet Overall Junction, har vi besluttet å endre navnet til bare Overall. Med denne navneendringen har vi kjøpt domenet overall.no, og vil flytte innholdet fra den gamle nettadressen til www.overall.no, eller bare overall.no.